Pomalý hrnec, Maximální výkon: 350 W, Objem: 6,5 l, Počet programů: 2, Pomalé vaření, Vestavěný displej, Vnitřní vrstva: keramika, Hmotnost: 6423.
Více info
S pomalým (sous-vide) hrncem Russell Hobbs 25630-56 dáte přípravě jídla nový rozměr. S kapacitou 6,5 litru umožňuje přípravu až 8 porcí. Je určen pro metodu vaření Sous Vide, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s přesnou teplotou. Maso, ryby či ovoce a zelenina se takto často připravují i několik hodin. Připravovaná jídla si zachovají svou přirozenou chuť, šťávu i texturu. Teplotu je možné přesně kontrolovat díky integrované teplotní sondě. Jednoduché ovládání zajišťuje LED panel na přední straně hrnce a displej, který vás informuje o teplotě, resp. zbývajícím čase přípravy. Odnímatelný keramický vnitřní hrnec je vhodný do myčky nádobí.
Russell Hobbs 25630-56 Sous-vide
Integrovaná teplotní sonda
Jednoduchý ovládací panel s LCD displejem na přední straně zařízení
2 programy- – pomalé vaření, Sous Vide
Uzamykací víko
Kapacita: 6,5 l (vhodný pro 8 a více porcí)
Extra velké rukojeti
Odnímatelný keramický vnitřní hrnec vhodný do myčky
Tvrzené skleněné víko
Pomalé - zdravé vaření
Tajemství profesionálních kuchařů spočívá v pomalém vaření. Připravte sobě a své rodině jídlo, které se vždy podaří a navíc si zachová všechny potřebné výživové hodnoty.
Připravte si skvělé domácí, syté pokrmy, od kuřecího kari po dušené hovězí, oblíbená chilli nebo trhané vepřové za pomoci pomalého hrnce Sous Vide Russell Hobbs 25630-56. Jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce, zvolte požadovaný stupeň a dobu vaření a vše je připraveno.
Funkce Sous Vide
Sous Vide znamená v překladu z francouzštiny "pod vakuem". Je to metoda, při které dochází k vaření potravin v uzavřeném sáčku ve vodní lázni s přesně regulovanou teplotou, tu u pomalého hrnce Sous Vide zajistí teplotní sonda, která se skrze víko ponoří do vodní lázně v hrnci. Uzavřením potravin do sáčku v nich zůstává veškerá šťáva a jemná chuť, která se během klasického vaření ztratí. Je to způsob vaření, kterým uchvátíte všechny vaše hosty.
Teplotní sonda
Ať už chystáte šťavnaté pečené kuře nebo jemné hovězí maso, díky teplotní sondě bude připraveno vždy přesně tak, jak má být. Nastavte si požadovanou teplotu podle informační brožury a na základě teplotní sondy budete o aktuální teplotě informováni prostřednictvím digitálního displeje. Jakmile teplota masa dosáhne požadované teploty, pomalý hrnec Sous Vide bude tuto teplotu udržovat na optimální úrovni, zatímco digitální displej zobrazuje, jak dlouho potrvá, než bude jídlo hotové.
Jinak jídlo v pomalém hrnci má úplně jinou chuť - skvělé
Milan
21. 10. 2023
Celkové hodnocení
Kvalita
Výborná
Hodnota za peníze
Dobrá
Že se nic nepřípaluje
plast se dele vypaluje a nějaka izolace byse hodila
hlavně že můžu u vaření spát :-)
David
27. 7. 2023
Celkové hodnocení
Kvalita
Vynikajicí
Hodnota za peníze
Výborná
Pěkné provedení
Režim pečení s teplotní sondou
Vypadá kvalitní provedení, snad vydrží. 3 režimy vaření - pomalé (hligh,low), teplotní sonda (udržuje zvolenou teplotu masa) a Sous-Vide s teplotní sondou. Vařili jsme zatím jen 3 jídla (kuře, krůtí pečeně, vývar), ale všechny výborná.