S pomalým (sous-vide) hrncem Russell Hobbs 25630-56 dáte přípravě jídla nový rozměr. S kapacitou 6,5 litru umožňuje přípravu až 8 porcí. Je určen pro metodu vaření Sous Vide, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s přesnou teplotou. Maso, ryby či ovoce a zelenina se takto často připravují i několik hodin. Připravované jídla si zachovají svou přirozenou chuť, šťávu i texturu. Teplotu je možné přesně kontrolovat díky integrované teplotní sondě. Jednoduché ovládání zajišťuje LED panel na přední straně hrnce a displej, který vás informuje o teplotě resp. zbývajícím čase přípravy. Odnímatelný keramický vnitřní hrnec je vhodný do myčky nádobí.
Zobrazit celý popis
S multifunkčním hrncem Redmond RMC-250E můžete vařit, smažit, fritovat, dusit, péct nebo připravovat jídlo v páře. I složitá jídla si v něm připravíte rychle a jednoduše. K dispozici má 48 programů,…
Jednoduchý ovládací panel s LCD displejem na přední straně zařízení
2 programy
Uzamykací víko
Kapacita 6,5 l (vhodný pro 8 a více porcí)
Extra velké rukojeti
Odnímatelný keramický vnitřní hrnec vhodný do myčky
Tvrzené skleněné víko
Pomalé - zdravé vaření
Tajemství profesionálních kuchařů spočívá v pomalém vaření. Připravte sobě a své rodině jídlo, které se vždy podaří a navíc si zachová všechny potřebné výživové hodnoty. S pomalým hrncem Russell Hobbs 25630-56 můžete připravovat jídlo až 3 způsoby. Ať už jde o dokonale připravený steak, šťavnatý filet z lososa nebo zeleninu, která si zachová všechny důležité látky - s hrncem na pomalé vaření zvládnete přípravu skutečně jednoduše. Můžete vařit různé kuchařské speciality z kuřecího, hovězího nebo vepřového masa přesně tak, jak vám chutná nejvíce. Do hrnce stačí přidat suroviny, zvolit požadované nastavení a příprava může začít.
Teplotní sonda
Ať už chystáte šťavnaté pečené kuře nebo jemné hovězí maso díky teplotní sondě bude připraveno vždy přesně tak jak má být. Nastavte si požadovanou teplotu podle informační brožury a na základě teplotní sondy budete o aktuální teplotě informován prostřednictvím digitálního displeje. Jakmile teplota masa dosáhne požadovanou teplotu, Sous Vide Slow Cooker bude tuto teplotu udržovat na optimální úrovni, zatímco digitální displej zobrazuje, jak dlouho potrvá, než bude jídlo hotové.