Tchibo Cafissimo milk černý


Kapslový kávovar, Maximální provozní tlak: 15 Bar, Způsob přípravy mléčné pěny: nádoba na mléko, Automatické zastavení nápoje, Automatické vypnutí, Objem vodního zásobníku: 1200 ml, Polohovatelný tácek, Výška: 25 cm. Více info


Cena 3 499 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 35 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

S kapslovým kávovarem Tchibo Cafissimo milk si připravíte výborné espresso, caffè crema, kávu, cappuccino i napěněné mléko stisknutím tlačítka. 3tlakový systém spařování zajistí, že každá káva bude připravena s optimálním tlakem.

Kapslový kávovar Tchibo Cafissimo milk Black

  • Připraví perfektní espresso, caffè crema, kávu, cappuccino a napěněné mléko
  • Jednoduchá příprava všech druhů káv stisknutím tlačítka
  • Odnímatelná odstavná plocha na malé a velké šálky až po max. 13,5 cm
  • Odnímatelná nádržka na mléko o objemu cca 400 ml
  • Sběrná nádoba na 6 kapslí
  • Jednoduché čištění mléčného systému pomocí integrovaného tlačítka pro čištění
  • Automatické vypnutí po cca 9 minutách
  • Rozmanitý výběr káv díky velkému sortimentu kapslí Tchibo

Kávu? Z Cafissima, prosím!

Díky patentovanému 3tlakovému systému spařování bude každá káva připravena s optimálním tlakem – tak si svou kávu můžete vychutnat doma ve stejné kvalitě jako ve vaší oblíbené kavárně. Nedopustíte na mléčné kávové speciality? Integrovaný mléčný systém vám umožní připravit si cappuccino a napěněné mléko stisknutím tlačítka.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Objem vodního zásobníku 1200 ml
Maximální provozní tlak 15 Bar
Automatické vypnutí Ano
Způsob přípravy mléčné pěny nádoba na mléko
Typ kávovaru Kapslové kávovary
Studené nápoje Ne
Polohovatelný tácek Ano
Automatické zastavení nápoje Ano
Zásobník na použité kapsle Ano

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Tchibo Cafissimo milk černý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi