Hrnce

Hrnce nesmí chybět v žádné kuchyni. Užijte si vaření v nových kvalitních hrncích, které využijete opravdu každý den. Víte, jaký je rozdíl mezi hrncem a kastrolem? Vyberte si hrnce vhodné na plotnu i na zapékání do trouby. Hrnce na těstoviny vám zase usnadní přípravu špaget. Pojďte si vybavit kuchyň parádním nádobím.

Kategorie produktů

Aplikované filtry

Smazat všechny filtry

0 g
Hmotnost

Zobrazujeme 3 výsledky Použijte filtr pro zpřesnění požadavků.

Tefal B9223205 Cook Eat pánev s poklicí 24 cm

Tefal B9223205 Cook Eat 24 cm

Pánev s poklicí, Typ pánve: hluboká, Průměr pánve: 24 cm, Typ ohřevu: plyn, indukce, sklokeramika, elektřina, Materiál pánve: ocel,…


949 Kč

Tefal G7122255 DailyCook rendlík 16 cm

Tefal G7122255 DailyCook 16 cm

Rendlík, Typ pánve: hluboká, Průměr pánve: 16 cm, Typ ohřevu: plyn, indukce, sklokeramika, elektřina, Materiál pánve: ocel, Vhodné do…


549 Kč

Tefal G7303255 DailyCook pánev s poklicí 24 cm

Tefal G7303255 DailyCook 24 cm

Pánev s poklicí, Typ pánve: hluboká, Průměr pánve: 24 cm, Typ ohřevu: plyn, indukce, sklokeramika, elektřina, Materiál pánve: ocel,…


949 Kč 899 Kč

O kategorii

Nerezové hrnce: Klasika, která patří do každé kuchyně 

Nerezové hrnce patří mezi oblíbenou klasiku hlavně pro svou vysokou odolnost a dlouhou životnost. Nerezové hrnce si oblíbíte také proto , že se velmi snadno čistí. Díky tomu je můžete bez obav mýt i v myčce. 

Pokud se snažíte během vaření používat méně tuku, dívejte se po hrncích s nepřilnavým povrchem. Snadno na nich připravíte svá oblíbená jídla, ale ve zdravější verzi. 

S jedním hrncem si v kuchyni už jen těžko vystačíte. Mrkněte se na základní typy hrnců: 

Klasický hrnec - základní hrnec, který by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Mistr univerzál, ve kterém ohřeje vodu, uvaříte polévku, ale klidně i připravíte omáčku. 

Kastrol - je nižší a širší než klasický hrnec. Hodí se proto hlavně na rovnoměrné ohřívání. Zvládnete v něm restovat, dusit, vařit. A dokonce ho v pohodě vložíte i do trouby. Většinou ke kastrolu nechybí ani poklička. 

Rendlík - je výrazně menší než hrnec. Nejčastěji ho využijete na ohřívání mléka, vody nebo na přípravu omáček například k masu. 

Vysoký hrnec na těstoviny  - hrnce s objemem 5-14 litrů se skvěle hodí hlavně na přípravu špaget a dalších těstovin. Díky velkému objemu se vám těstoviny k sobě nebudou lepit. Některé hrnce na těstoviny jsou vybavené také cedníkem, takže i slévání hotových těstovin pak bude hračka. 

Hrnce na indukci: Při výběru si zkontrolujte dno hrnce 

Na plynovou nebo sklokeramickou desku můžete postavit jakýkoliv hrnec bez problému. Pokud ale máte doma indukci, dejte si při výběru vhodného hrnce větší pozor. Základ je správné dno, které by mělo být z feromagnetického materiálu. Podívejte se na všechny hrnce na indukci