Whirlpool TDLR 65210

Maximální hlučnost: 59 db, Kapacita bubnu: 6.5 Kg, Maximální otáčky odstřeďování: 1200 ot./min.. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

3 dva nákupy

Zobrazit 3 recenze

Popis produktu

Pračka plněná shora Whirlpool TDLR 65210 se řadí k energeticky úsporné třídě A +++ -10%. Disponuje funkcí 6. smysl, kde se automaticky nastaví všechny parametry tak, aby byl zaručen ten nejlepší výsledek při praní. Displej vám napomůže při nastavení programech. Maximální rychlost otáček, které dokáže pračka vyvinout je 1200 za minutu, kapacita praní je 6,5 kg prádla. Hlučnost při praní dosahuje jen 59 dB a při odstřeďování 76 dB. Nabízí 9 pracích programů, speciální funkce a doplňkové programy. Pračka disponuje dětskou pojistkou, jemným otevíráním bubnu, ukazatelem zaneseného filtru, ukazatelem přívodu vody, ukazatelem otevřených dveří a ukazatelem servisu.

 

 

 

Whirlpool TDLR 65210

Vrchem plněná pračka s univerzálním motorem, s energetickou efektivností A +++-10%. Nenáročná pračka s prostorným nerezovým bubnem o objemu 42 l dokáže najednou vyprat až 6,5 kg prádla. Odstřeďování dosahuje 1200 otáček za minutu. Navíc vás pračka při praní vůbec neruší, protože její hlučnost nepřesahuje 59 dB. Nastavit si stejně můžete i teplotu, při které chcete prát. Ukazatele zanesení filtru, připojení vody, přivolání servisu, nebo systém, který vyrovnává nestabilitu, zaručují dlouhou životnost pračky a předcházejí jejímu rychlému opotřebení.

Prací programy

Výkonná pračka nabízí 9 pracích programů, kde si kromě běžných programů na bavlnu, syntetiku, vlnu, či jemnou prádlo můžete vybrat i s mnoha speciálních programů. Samozřejmostí je možnost předepírkou, máchání, odstřeďování nebo vyčerpávání. Pračka disponuje i volbou odložený start. Oceníte i paměť pro uložení oblíbeného programu. Jeho nastavení můžete kdykoliv změnit. Vyberte pro své prádlo ten ideální prací program a skvělý výsledek bude zaručen.

  • speciální programy: pro barevné prádlo, denní 1H
  • přídavné funkce: provětrávání prádla, barvy 15 °, rychlý, intenzivní máchání

6. Smysl

Technologie rozpozná velikost náplně prostřednictvím nasákavosti prádla a automaticky nastaví zdroje, neustále monitoruje prací cyklus a zajišťuje optimální výkon, přičemž ušetří až 50% energie, vody a času. Technologie 6.smysl automaticky nastaví ty nejlepší parametry pro každý typ prádla.

FreshCare

Zapomeňte na zatuchlé prádlo. Pračka má k dispozici volitelnou funkci FreshCare, která udržuje svěží vůni vašeho prádla až 6 hodin po skončení praní. Tato funkce představuje jemnou sílu páry a rotaci bubnu, výsledkem je nejen osvěžení vašeho prádla, ale navíc i ochrana proti tvorbě bakterií v pračce. Funkci můžete aktivovat nebo vypnout kdykoliv, ať už při volbě programu nebo v jeho průběhu.

Výborná kombinace programů a funkcí

Tato pračka nabízí programy a funkce, ze kterých si nepochybně vybere ten nejvhodnější pro každou náplň.

  •      Colours 15 ° - zachová dlouhodobě zářivé barvy: funkce zajistí efektivní praní různých druhů prádla i různých barev současně aniž by se navzájem zabarvily. Vypere při teplotě 15 ° stejně účinně jako při teplotě 40 °.

Snadné vyjímání prádla

Funkce Drum Up po každém ukončení pracího cyklu automaticky otočí buben dvířky nahoru. To umožní snadnější vyjímání prádla z pračky.

Jednoduché otevírání

SoftOpening zajistí měkčí pohyb otevírání dveří pračky. Naplňte a vyjměte prádlo jednodušší. Tato funkce umožňuje otevírat buben jedním dotykem, což zaručeně oceníte v případě, že máte plné ruce prádla.

Další funkce

K dispozici máte řízenou optimalizaci spotřeby vody a kontrolu tvorby pěny. Navíc je pračka vybavena kolébkou pro praní vlny a systémem na vyrovnávání nestability, který využijete v případě, že do pračky špatně naskládáte prádlo. Systém proti zmačkání vám při žehlení šetří práci. Tento model je vybaven dětskou pojistkou.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Maximální hlučnost 59 db
Kapacita bubnu 6.5 Kg
Maximální otáčky odstřeďování 1200 ot./min.

Hodnocení

5,0 / 5

3 recenze Whirlpool TDLR 65210

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi

Libor

13. 8. 2020

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


Po zapojení vše fungovalo.


Petra

28. 9. 2018

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • lehká
  • spolehlivá
  • krásně pere
  • hlučnější při ždímání

naprostá spokojenost <br />


Romana

4. 10. 2016

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


Doprava, instala proběhly v pořádku dle dohody. Produkt zatím byl krátce použit na to, aby došlo na hodnocení.