Tefal L2310302 Ingenio Elegance pánev (22cm)

Typ pánve: klasická, Typ ohřevu: plyn, elektřina, sklokeramika, Průměr pánve: 22 cm. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Pánev Tefal Ingenio Elegance L2310302 s průměrem 22 cm patří do sady nádobí Ingenio se 100 % bezpečnou odnímatelnou rukojetí, která unese až 10 kg a má 10-letou záruku. Rukojeť zacvakněte na pánev, pouze když to potřebujete. Takto odnímatelná rukojeť šetří místo a umožňuje vysokou variabilnost použití - i v troubě, chladničce, mrazničce nebo myčce. Má vysoce kvalitní nepřilnavý povrch Titanium Force posílený minerály a titanovými částicemi. Nechybí ani oblíbený Thermo-Spot®, který při dosažení ideální teploty zčervená, a vy tak víte, kdy je nejlepší začít s přípravou jídla. Vařit, dusit a grilovat můžete na všech typech sporáků kromě indukce. Vnější povrch je stejně nepřilnavý a má kovový a mimořádně zářivý efekt. Odnímatelná rukojeť není součástí balení.

Tefal L2310302 Ingenio Elegance

  • průměr 22cm
  • patří do sady nádobí Ingenio se 100 % bezpečnou odnímatelnou rukojetí, která unese až 10 kg a má 10-letou záruku
  • rukojeť zacvakněte na pánev, pouze když to potřebujete
  • jídlo můžete připravit na všech typech sporáků kromě indukce
  • odnímatelná rukojeť šetří místo a umožňuje vysokou variabilnost použití - i v troubě, chladničce, mrazničce nebo myčce
  • má vysoce kvalitní nepřilnavý povrch Titanium Force posílený minerály a titanovými částicemi
  • nechybí ani oblíbený Thermo-Spot®, který při dosažení ideální teploty zčervená, a vy tak víte, kdy je nejlepší začít s přípravou jídla
  • vnější povrch je stejně nepřilnavý a má kovový a mimořádně zářivý efekt
  • odnímatelná rukojeť není součástí balení

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Typ pánve klasická
Typ ohřevu plyn, elektřina, sklokeramika
Průměr pánve 22 cm

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Tefal L2310302 Ingenio Elegance pánev (22cm)

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi