SEVERIN KA5979 (černá) - Pákové espresso

Kapacita v šálcích: 4, Objem vodního zásobníku: 0.22 ml, Maximální provozní tlak: 15 Bar, Způsob přípravy mléčné pěny: parní tryska, Typ kávovaru: Espresso - pákové, Vestavěný mlýnek: Ne. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Pákový kávovar SEVERIN KA 5979 představuje možnost, jak si snadno a rychle připravit oblíbený horký nápoj a zpříjemnit si tak chladné zimní dny. Nádržka na vodu má objem 220 mililitrů a je vybavena bezpečnostní pojistkou. Díky speciální konstrukci umožňuje připravovat až čtyři šálky najednou. Obsluhu ještě usnadňuje automatická parní výpust. Pro milovníky mléčných nápojů je připravena parní tryska k napěnění mléka. Ovládání celého přístroje je realizováno prostřednictvím kombinovaného spínače přípravy espressa a obsluhy trysky. Mezi praktickým příslušenstvím najdete mimo servírovací skleněné nádoby s odměrkou na šálky také odnímatelnou odkapávací mřížku s nádobou pro snadné čištění a lžíci pro dávkování a pěchování mleté kávy.

Vlastnosti

  • parní tryska k napěnění mléka na Cappuccino a k přípravě horkých nápojů
    • tlak páry cca 3,5 bar
    • 220 ml s bezpečnostní pojistkou
  • odnímatelný nástavec trysky pro snadné čištění
  • kombinovaný spínač
    • k ovládání espressa
    • k obsluze parní trysky
  • automatická parní výpust
  • kontrolka chodu
  • servírovací skleněná nádoba s odměrkou na šálky
    • až 4 šálky espresso
  • odnímatelná odkapávací mřížka s nádobou pro snadné čištění
  • lžíce pro dávkování a pěchování mleté kávy

Technické parametry

  • příkon: 800 W
  • napětí: 220 V, 50 Hz
  • tlak páry: 3,5 bar
  • barva: černá

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Kapacita v šálcích 4
Objem vodního zásobníku 0.22 ml
Maximální provozní tlak 15 Bar
Způsob přípravy mléčné pěny parní tryska
Typ kávovaru Espresso - pákové
Vestavěný mlýnek Ne

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí SEVERIN KA5979 (černá) - Pákové espresso

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi