Parní a speciální hrnce

Víte, že existují speciální hrnce, které vám usnadní každodenní vaření? Parní hrnce, tlakové hrnce, hrnce na pomalé vaření, multifunkční hrnce, rýžovary, ale i zavařovací hrnce. Ušetří drahocenný čas a ještě připraví pokrm tak, aby byl dokonalý. Využijte nejmodejnější pomocníky v oblasti vaření ve svůj prospěch.

Aplikované filtry

Smazat všechny filtry

1-2,1 L
Hrnec na rýži
Ano
Variabilní objem nádoby

Zobrazujeme 0 výsledků Použijte filtr pro zpřesnění požadavků.

O kategorii

Speciální hrnce se kterými si vaření zamilujete

Obyčejnému a zdlouhavému vaření za pomocí klasického sporáku a trouby už odzvonilo. Na scénu se dostaly speciální hrnce, které usnadní vaření, ušetří čas a výsledek je mnohem chutnější. Se speciálními hrnci se naučí vařit opravdu každý. I váš mladší syn, který si místo vaření raději namaže rohlík s máslem.

Remoska

Remoska na pečení je originální český výrobek. Přenosná malá trouba, která se hodí na chalupy nebo na studentské byty, kde není možnost mít klasickou velkou troubu. Zvládne pečení, smažení i grilování. 

Pomalé hrnce

Největší předností hrnce na pomalé vaření je to, že připravuje jídlo při teplotě pod bodem varu. Potraviny si tak zachovají chuť i vitaminy a nestane se vám, že byste třeba zeleninu rozvařili. Pomalý hrnec je ideální pomocník na silné vývary, ale zvládne i další pokrmy jako třeba trhané maso a nebo hovězí guláš. Stačí jen vložit veškeré ingredience dovnitř a pomalý hrnec se o vše postará.

Rýžovary

Jak jednou ochutnáte dokonalou rýži z rýžovaru, už nikdy nebudete chtít jíst jinou. S rýžovarem nikdy rýži nepřípálíte. Usnadněte si přípravu domácího sushi a až se vám z rýže budou dělat boule za ušima, vyzkoušejte v něm připravit třeba vaječnou omeletu.

Multifunkční hrnce

Multifunkční hrnec se stane vaším nejlepším přítelem. Uvaří, upeče, ugriluje, usmaží, prostě vám splní i to nejtajnější kulinářské přání. A ještě ušetří čas. Využijete jej doma, ale i na chalupě, všude, kde je elektřina. 

Zavařovací hrnce

Asi všichni si pamatujeme, jak naše babička zavařovala námi nasbírané borůvky v papiňáku. A občas se stala menší nehoda a papiňák rozprskl celý svůj obsah na přilehlé zdi. To se s zavařovacím hrncem nikdy nestane. Připraví vám lahodné marmelády, zavaří okurky a zakonzervuje i příkrmy pro miminka. A nepotřebujete k němu sporák, stačí vám samotný zavařovací hrnec.

Tlakové hrnce

S tlakovým hrncem si užijete hodinu fyziky v praxi. Za pomocí vyššího tlaku dosáhne vyšší teploty vaření, a tak jídlo uvaří mnohem rychleji. Výborně se hodí na pomoc s jídlem, kterému to trvá. Guláš, luštěniny, ale i vepřové koleno. Tak co si společně připravíte?

Parní hrnce

Chcete mít uvařenou zeleninu tak akorát na skus, aby nebyla mdlá a měla krásnou barvu, aby ji snědly i malé děti? A chcete zároveň,aby si zachovala až o 50 % vitamínů oproti běžnému vaření? Poohlédněte se po parním hrnci, který funguje na principu přeměny vody na páru, která pak rovnoměrně “vaří” pokrm. Parní hrnec je skvělý i v tom, že v něm uvaříte hned několik pokrmů zároveň. A nemusíte se bát, že by jednotlivá jídla do sebe nasála vůni pokrmu, který se připravuje o patro výš.