S teploměrem na maso Nedis KATH106SI snadno a perfektně uvaříte i velké kusy masa. Pro usnadnění je vybaven 6 přednastavenými teplotami a mírami propečení (málo propečené, středně propečené atd.). Díky vidlicovému provedení lze měřit vnitřní teplotu při otáčení burgerů. Vyberte požadované nastavení, vložte sondu a během několika sekund zjistíte, zda můžete maso z grilu sundat. Nerezové sondy jsou hygienické a lze je snadno vyčistit. Závěsný háček umožňuje snadné uskladnění.
Nedis KATH108GY teploměr na maso
- Vestavěný závěsný háček
- Díky vidlicovému provedení lze měřit teplotu a otáčet maso současně
- Rozsah až do 250 °C
- 6 přednastavených teplot a mír propečení: hovězí, vepřové, kuřecí, telecí, krůtí, jehněčí