Microsoft Windows 11 Home CZ USB (HAJ-00105)

Popis produktu

Operační systém pro 1 zařízení s trvalou licencí a instalací prostřednictvím flashdisku. Systém je vhodný pro domácnosti. Originální produkt MS.

Microsoft Windows 11 Home CZ 

Operační systém Windows 11 Home přichází na scénu s novými, vylepšenými funkcemi, které vám usnadní a zjednoduší práci. Vcházejte do nového prostředí nabídkou Start, která dostala nádech inovace a najdete v ní vylepšenou nabídku než tu, na kterou jste zvyklí. Od Startu se posunete k novinkám, oblíbeným obsahům a nástrojům. Windows 11 je místem pro kreativitu a efektivitu.

Microsoft Teams

Ať už preferujete hovory, chatování, videohovory a další možnosti komunikace, můžete se spolehnout na Microsoft Teams, který se stane vaším nástrojem zejména v pracovní sféře. Zastihněte kolegy, naplánujte si poradu a to vše z pohodlí domova a svého počítače. Multitasking, který je dominantou Windows 11, zefektivní zadání a pomůže vám vytvořit prostor, ve kterém bude každý krok promyšlen.

Jednoduché propojení

Termíny a úkoly si pohodlně propojíte s MS Outlook as Kalendářem. Zařaďte si pondělní poradu do kalendáře, přičemž vám to vaše zařízení připomene hned několikrát.

Praktická organizace

Všichni známe spěch a spuštění několika aplikací najednou. A musíme uznat, že správným zatříděním věcí se vyhneme marnému klepání na to správné okno. Jelikož je Windows průkopníkem v usnadňování funkcí, nevynechal ani možnost ukotvení oken podle potřeby. Najednou tak vedle sebe můžete seřadit ty aplikace, které používáte současně. Hravě vytvoříte i více virtuálních ploch, které se přizpůsobí vašim nárokům a požadavkům.

Nový design

Zmodernizovaný operační systém potěší také oko díky grafickým úpravám, vycentrování hlavního panelu a dalším menším změnám, které vás budou intuitivně navádět na zjednodušené ovládání. Inovací se dočkáte i při dotykovém ovládání.

Klíčové vlastnosti

  • Licence Windows 11
  • Určeno pro 1 zařízení
  • Forma flashdisku
  • Pro PC nebo notebooky
  • Ideální nástroj pro multitasking
  • Komunikační platforma Microsoft Teams
  • Určen pro domácnosti

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Typ softvéru operační systém
Jazyk Čeština
Médium USB klíč

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Microsoft Windows 11 Home CZ USB (HAJ-00105)

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi