Microsoft Office 2021 pro domácnosti a podnikatele CZ (T5D-03504)

5,0 / 5

100% Kvalita
Vynikajicí

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

1 jeden nákup

Zobrazit jednu recenzi

Popis produktu

Kancelářský balík Microsoft Office 2021 ve verzi pro domácnosti a podnikatele obsahuje programy Word, Excel, PowerPoint a Outlook.

Funkce sady Microsoft Office 2021 pro domácnosti a podnikatele CZ:

  • Verze pro domácnosti a podnikatele
  • Pro 1 počítač
  • Česká lokalizace
  • Podpora operačního systému Windows 11 (zpětně kompatibilní s Windows 10)
  • Zahrnuje aplikace Word, Excel, PowerPoint a Outlook
  • Karta s kódem výrobku

Word

Používejte aplikaci Microsoft Word k vytváření a úpravám textu. Chytrá technologie vám při psaní pomáhá s pravopisem a gramatikou. Program má integrovaný slovník synonym. Funkce převodu textu na řeč čte psaný text. Do dokumentu můžete vložit obrázek, graf a tabulku. Vytvořené dokumenty můžete také uložit do formátu PDF. Když dokument sdílíte s ostatními uživateli, můžete vidět, kdo na dokumentu pracuje a jaké změny provádí.

Excel

Tabulkový procesor Excel používá analytické nástroje a organizuje zadaná data, čímž šetří váš čas. Vytváří tabulky pomocí šablon a provádí výpočty pomocí pokročilých vzorců. Všechna data převedete do grafů nebo tabulek. Sešity můžete sdílet a spolupracovat s kolegy v reálném čase.

PowerPoint

Prezentujte své nápady pomocí aplikace PowerPoint. Na každou stránku prezentace můžete vložit obrázky, 3D modely, grafy a text s různými fonty, barvami a velikostmi. Abyste si prezentaci usnadnili, můžete ke každému snímku připojit poznámky. Ty se zobrazí pouze vám. Svou práci můžete sdílet, vytvořit z ní video 4K nebo ji uložit do online úložiště.

Outlook

Profesionální kalendář a e-mailová aplikace Outlook usnadňuje správu schůzek a e-mailů. Ty jsou přehledně uspořádány a označeny podle kategorií. Kalendář podporuje více časových pásem. Můžete tak přesněji zvolit čas schůzky, který vyhovuje všem. Připomenutí události se zobrazí v horní části před okny nebo začne blikat ikona na hlavním panelu.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Typ softvéru kancelářský program
Jazyk český
Délka licence doživotní
Médium Kód/Voucher

Hodnocení

5,0 / 5

1 recenze Microsoft Office 2021 pro domácnosti a podnikatele CZ (T5D-03504)

100% Kvalita
Vynikajicí

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

Jak pracujeme s recenzemi

Andrea

18. 2. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Výhodnější cenově než Office 365
  • Snadná instalace