L´OR Espresso selekce chutí 24 ks/Nespresso®

Kapslový nápoj, Typ nápoje: káva, Kapslový systém: Nespresso, Hmotnost: 124,8 g. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Objevte 24 unikátních chutí v kapslích L'OR espresso a vychutnejte si své okamžiky s prémiovou kávou. Odkryjte varianty kapslí pro Nespresso® kávovary, které nejsou běžně dostupné na trhu. Darujte potěšení ze světa kávových umělců L'OR nebo si ho vychutnejte sami v pohodlí svého domova.

Historie

Značka L´OR vznikla ve Francii roku 1992 a její ambicí bylo vždy nabídnout tu nejlepší kávu na světě. Od té doby káva L'OR svádí smysly spotřebitelů intenzivními chuťovými zážitky. V roce 2010 značka L'OR expandovala za francouzské hranice spuštěním L'OR Espresso kávových kapslí. Dnes značka L'OR nabízí bezkonkurenční kvalitu kávy napříč všemi kávovými segmenty.

Značka L´OR

Každý šálek kávy L'OR nabízí čisté potěšení z kávy. Nechte se pohltit intenzivní vůní. Objevte rovnováhu jemné a bohaté chuti. Objevte zlato. Objevte L'OR.

Pražení a mletí kávy L´OR

Káva L´OR je vyrobena z těch nejkvalitnějších kávových zrn. Proces pražení, který je specifický pro kávu L'OR, vystavuje kávové zrno intenzivním teplotám, které jim dávají hlubokou barvu, jedinečné příchutě a vlastnosti specifické pro každou odrůdu. Vychutnejte si bohatou kávu, produkt dokonale pražených a mletých kávových zrn s jantarově zbarvenou krémovou vrstvou.

UTZ

Všechny směsi L'OR jsou vyráběny z kávy pěstované podle udržitelných výrobních metod a jsou 100 % certifikovány podle UTZ. Značka L'OR spolupracuje na podpoře zavádění udržitelných postupů pro pěstování kávy. Naším cílem je zlepšit životy zemědělců, pracovníků a jejich rodin. Usilujeme o zachování přírody a ochrany životního prostředí.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Typ nápoje káva
Kapslový systém Nespresso

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí L´OR Espresso selekce chutí 24 ks/Nespresso®

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi