Kenwood TOG 800 CL

  • Sleva 54 %

Model: 2 slice, Příkon: 1300 W, Nastavitelná teplota: Ano. Více info

4,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

1 jeden nákup

Zobrazit jednu recenzi

Popis produktu

Topinkovač Kenwood TOG 800 CL v elegantním designu je vhodná pomůcka pro přípravu rychlých snídaně. Hlavním rysem elegance je speciální tepelně odolné sklo. Sklo je snadno vyjímatelné, což usnadní práci při čištění topinkovače. Spolu se skleněnou konvicí Kenwood ZJG 801 CL bude tento topinkovač ozdobou vaší kuchyně a pomůže vytvořit osobitou atmosféru.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Model 2 slice
Příkon 1300 W
Nastavitelná teplota Ano

Hodnocení

4,0 / 5

1 recenze Kenwood TOG 800 CL

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi

Martin

6. 5. 2020

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • Skvělý design.
  • Pohled přes sklo na opékající se topinky... :-)
  • Funkce na opékání bagelu.
  • Páčka na vysunutí opečeného toustu, nespálíte se.
  • Výrobek se dobře čistí.
  • Chyběl CZ návod.
  • Někdy toust vyskočí až na podlahu.
  • Na vyšší než 3 stupeň je toust většinou spálený.

Pozitiva: Topinkovač vypadá opravdu skvěle, čisté linie a kvalitní zpracování. Pohled dovnitř přes izolační sklo na opékající se topinky se neomrzí, podobné pohledu do krbu... :-) Nabízí nejen klasické opékání topinek, ale má také funkci na opékání bagelu, čili zadní strana opečená do křupava a přední měkká. Po skončení opékání se dá toust páčkou povysunout o něco výše, čili se nespálíte při jeho vyndavání. Výrobek se dobře čistí, čelní sklo se dá jednoduše vysunout stejně tak jako spodní miska. <br /> Negativa: U výrobku chyběl český návod a nenašel jsem ho ani nikde na webu, čili jsem nakonec čerpal z anglického. Zejména jsme si nebyli jisti významem piktogramů na vrchních tlačítkách, z návodu jsme pochopili, že se jedná o speciální režim na opekání bagelu a tlačítko na dopečení nedopečeného toustu. Toustovač někdy vystřelí toust tak vysoko, že z přístroje vypadne. Klasický toust je při použití vyššího než třetího stupně spálený, vyšší stupně se pravděpodobně hodí na bagely nebo chleby.