Ken Hom 435001 Excellence wok pánev

Typ pánve: wok, Průměr pánve: 36 cm. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Wok pánev Ken Hom 435001 Excellence s průměrem 35,5 cm je vhodná pro všechny typy ohřevu, včetně indukce. Její kostru tvoří uhlíková ocel s tloušťkou 1,5 mm. Černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse byl speciálně navržen pro smažení při vysokých teplotách s menším množstvím oleje. Svou velikostí je vhodná pro přípravu jídla pro 4-6 osob. Pánev má jednoduchou údržbu - lze ji mýt v myčce.

Wok pánev Ken Hom 435001 Excellence

  • Průměr: 35,5 cm
  • Kostru tvoří uhlíková ocel s tloušťkou 1,5 mm
  • Plochá základna, pevně sedí na všech typech ohřevu
  • 3vrstvý, oděruvzdorný a nepřilnavý povrch
  • Lze používat i kovové kuchyňské náčiní
  • Fenolická rukojeť s minimální tepelnou vodivostí, pomocné ucho
  • Snadná údržba - lze používat i myčku nádobí
  • Velké kovové oko na zavěšení
  • Vhodná pro všechny typy ohřevu, včetně indukce

Zdravé a rychlé vaření

Wok pánev Ken Hom 435001 Excellence pro zdravé a rychlé vaření je vhodná pro každý zdroj ohřevu, tedy i pro vaření na indukci. Černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse byl speciálně navržen pro smažení při vysokých teplotách s menším množstvím oleje. Je nejen uživatelsky velmi příjemný, protože se snadno myje, ale navíc také značně odolný proti poškrábání, takže umožňuje používat i kovové náčiní. Vysoce kvalitní je i vnější černý povlak, který je oděruvzdorný a zaručuje tak dlouhodobé a bezproblémové používání. Pánev je dvěma nýty spojena s příjemně dlouhou, černou, fenolickou, tedy vysoce tepelně odolnou rukojetí ze speciálního plastu a disponuje také stejně zhotoveným pomocným uchem, umožňujícím velmi snadnou manipulaci i s plnou pánví. Pohodlně v ní tak připravíte jídlo pro 4-6 osob.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Typ pánve wok
Průměr pánve 36 cm

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Ken Hom 435001 Excellence wok pánev

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi