Multifunkční tlakový hrnec ECG MHT 1661 Pressione Nuovo je vhodný pro smažení, dušení, vaření v páře, pomalé vaření a také pro přípravu koláčů, džemů, kaší a dalších jídel. Na velkém LED displeji si můžete vybrat z 12 přednastavených programů včetně vlastního přizpůsobení. Objem vnitřní nádoby je 6 litrů s použitelným objemem 5,7 litru. Praktické funkce umožňují použít 24hodinový časovač i funkci Keep Warm pro udržování teploty hotových jídel. Maximální příkon je 1 000 W.
Multifunkční tlakový hrnec ECG MHT 1661 Pressione Nuovo
Multifunkční využití
Objem nádoby: 6 litrů (5,7 litru)
12 přednastavených režimů
Manuální program pro nastavení podle vlastních preferencí
Funkce intenzity tlaku s možností regulace
Intuitivní ovládání a nastavení času a teploty
Hliníková nádoba s měděnou nepřilnavou vrstvou
Přehledný, modře podsvícený LCD displej
24hodinový časovač
Rozsah teploty: 40-160 °C
Funkce Keep Warm (udržování teplého pokrmu) až 12 hodin (70 °C)
Kvalitní bezpečnostní povrch hrnce
Izolované stěny, kde teplota nepřesahuje 50 °C
Odnímatelné víko a nádoba pro vzniklou kondenzovanou páru
Vnější plášť z nerezové oceli pro snadné čištění
Maximální příkon: 1 000 W
1 hrnec pro nespočet pokrmů
Multifunkční tlakový hrnec ECG MHT 1661 Pressione Nuovo je dokonalý pomocník pro přípravu nejrůznějších druhů jídel s 12 přednastavenými programy včetně manuálního programu pro nastavení podle vlastních preferencí. Přehledný, modře podsvícený LCD displej vás bude provázet během přípravy a vaření. Pro snadnou údržbu je hrnec vybaven nepřilnavým povrchem.
12 přednastavených režimů
Rýže/Rice - příprava rizota a jiných pokrmů z rýže
Polévka/Soup - příprava polévek a vývarů
Dušené/Stew - příprava dušené zeleniny masa i omáček
Pomalé vaření/Slow cooking - příprava pokrmů těsně pod bodem varu bez využití funkce zvýšeného tlaku, vhodné pro mnoho druhů různých pokrmů a metodu vaření sous vide
Multicook - příprava pokrmů bez použití tlaku s možností nastavení času, teploty i odloženého startu
Džem/Jam - příprava marmelád a kečupů
Kaše/Porrige - příprava ovesné nebo rýžové kaše
Koláč/Cake - pečení litých a třených koláčů
Gratinování/Crispy - příprava zapečených pokrmů, jako jsou zapečené těstoviny, brambory s masem, zelenina se sýrem, musaka atd.
Smažení/Fry - příprava smažených sýrů, řízků, hub, karbanátků, květáku a jiných potravin nebo fritování hranolek, kroket či amerických brambor
Vaření v páře/Steam - příprava zeleninových pokrmů nebo přípravu knedlíků; při tomto způsobu přípravy jídla zůstává v potravinách podstatné množství chuťových složek a ve vodě rozpustných vitaminů a stopových prvků
Praktické vlastnosti
Hrnec se může pochlubit velkým objemem nádoby 6 litrů, která je vyrobena z hliníku a disponuje měděnou nepřilnavou vrstvou. Vnější plášť je vyroben z nerezové oceli pro snadné čištění. Intuitivní ovládání umožňuje nastavení teploty v rozsahu od 40 do 160 °C. Pro plánované vaření můžete využít časovač až na 24 hodin. Funkce Keep Warm udrží jídlo teplé po dobu až 12 hodin (70 °C).