Concept VA-0020

Popis produktu

Ruční akumulátorová vakuovačka značky Concept VA-0020 pro dlouhodobé zachování čerstvosti potravin. Používá se speciálními zip kapsami a ventilem, vakuovacími dózami nebo vakuovacími zátkami na láhve. Vakuovačka Concept VA-0020 je schopna prodloužit trvanlivost potravin až na 2-3 roky. Barva: bílo-zelená. Podtlak: cca 0,75 bar. Rozměry: 200 x 180 x 95 mm. Hmotnost: 720 g

Ruční bateriová vakuovačka Concept Fresh VA0020 pro dlouhodobé a ekonomické uskladnění potravin v domácnosti.

Proč si vybrat ruční bateriovou vakuovačku Concept Fresh VA0020?

  • Dlouhodobé a ekonomické skladování

    Ruční akumulátorová vakuovačka Concept Fresh je určena k uskladnění potravin v domácnosti. Používá se se speciálními zip kapsami s ventilem, vakuovacími dózami, nebo vakuovacími zátkami na láhve.

  • Prodloužení doby skladovatelnosti

  • Potraviny balené ve vakuu mají prodlouženou dobu skladovatelnosti oproti klasickému balení: v mrazničce z 6 měsíců až na 2-3 roky (maso, zelenina, ovoce), v chladničce z 1 týdne až na 6 měsíců (uzeniny, sýry).

  • Jedinečná technologie

  • Zip kapsa je s uzavíratelná prsty, nebo pomocí klipsy, která je součástí každého balení. Vzduch je odsáván přes zabudovaný ventil jen stisknutím tlačítka.

  • Opakované a lehké použití

  • Použití pouze s originálními zip kapsami (v nabídce dva rozměry) nebo s vakuovacími dózami a zátkami. Kapsy lze používat opakovaně. Zmražené potraviny se mohou v těchto kapsách vařit ve vodě a rozmrazovat, nebo ohřívat v mikrovlnné troubě.

  • Bohatý výběr dokoupitelného příslušenství

  • Pro maximální využití přístroje můžete volit a kombinovat: VB2023 - sada zip sáčků s ventilem (12 ks, 20 cm x 23 cm), VB2635 - sada zip sáčků s ventilem (12 ks, 26 cm x 35 cm), VD8100 - sada vakuovacích dóz (3 ks = 700, 1400 a 2000 ml), VD8200 - sada čtyřhranných dóz na vakuování a marinování (2 ks = 1000 a 2800 ml), VD8300 - sada vakuovacích zátek na víno (2 ks).

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Concept VA-0020

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi