Concept SO1090


Sušička potravin, Příkon: 380 W, Maximální výkon: 380 W, Počet roštů: 9, Průměr: 29,5 cm. Více info


Cena 1 299 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 13 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Sušička Concept SO1090 je vybavena 9 sušícími pláty, které poskytují dostatečně velkou sušicí plochu. Teplotu sušení lze regulovat v rozmezí od 35 °C do 70 °C. Sušička je opatřena integrovaným ventilátorem, který rozhání horký vzduch mezi jednotlivá patra.

Concept SO1090

  • Sušení ovoce, zeleniny, hub, bylin, květin a těstovin
  • Plynulé nastavení teploty sušení: 35-70 °C
  • Počet sušicích plátů: 9
  • Sušicí plocha: 0,6 m²
  • Průměr plátu: 29,5 cm
  • Dvě varianty výšky plátů
  • Pojistka proti přehřátí
  • Barva: bílá + černá
  • Příkon: 380 W

Prodlužte život vašim potravinám

Sušení je jedna z mála metod uchování potravin, při které nedochází ke ztrátě důležitých vitamínů a minerálů. Proč tedy neprodloužit životnost potravinám, kterých máme aktuálně nadbytek?

Velká úroda vás nezaskočí

Sušička SO1090 je vybavena 9 sušicími pláty, které poskytují dostatečně velkou sušicí plochu. Teplotu sušení lze regulovat v rozmezí od 35 °C do 70 °C, což je velmi praktické, protože každá potravina vyžaduje jinou teplotu sušení. Sušit můžete téměř vše: ovoce, zeleninu, houby, bylinky, květiny nebo těstoviny. Se sušičkou SO1090 vás nadbytek úrody nezaskočí.

Rovnoměrné sušení

Sušička je opatřena integrovaným ventilátorem, který rozhání horký vzduch mezi jednotlivá patra. Pro dosažení ještě účinnějšího výsledku doporučujeme během sušení síta přeskládat tak, aby se spodní síta dostala nahoru a horní dolů. Budete mít jistotu, že vaše úroda bude rovnoměrně usušena, a to ve všech patrech sušičky.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Časovač Ne
Průměr 29.5 cm
Počet roštů 9

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Concept SO1090

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi