Japonský porcovací nůž Catler DMS 76 Paring Knife patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a díky své vynikající geometrii je předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čištění a porcování krevet nebo čištění paprik. Porcovací nůž Catler disponuje 2 skvělými vlastnostmi - extrémní tvrdostí a dlouhou životností. Je zabalen v elegantním dřevěném boxu. Délka čepele/nože: 76/155 mm.
Porcovací nůž Catler DMS 76 Paring Knife
- Vhodný na precizní vykosťování a oddělování masa
- Čištění a porcování krevet nebo čištění paprik
- 76/155 mm
Japonský nůž na vykosťování
Japonský porcovací nůž Catler DMS 76 Paring Knife patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a díky své vynikající geometrii je předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čištění a porcování krevet nebo čištění paprik.
Fascinující damašková ocel
Damašková ocel je nesmírně odolný materiál tvořený z více druhů oceli a dalších kovů. Na jeho leštěném nebo lepeném povrchu je jasná a zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.
- Dodavatelem materiálů pro nože značky Catler je japonská ocelárna Takefu.
Rukojeť nožů pochází z javorového dřeva a je upravena metodou KEBONY. Tato technologie vyvinutá v Norsku je patentovaným procesem, který bez škodlivých látek a toxinů zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a rukojeti dodá nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i sytou hnědou barvu.
Extrémní tvrdost a dlouhá životnost
Nože vyrobené svarového technologií v 70 vrstvách sloučily měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10, díky čemuž získaly úžasné vlastnosti - extrémní tvrdost a dlouhou životnost.
Elegantně a decentně zabalen
Porcovací nůž DMS Paring Knife je pečlivě zabalen v elegantním dřevěném boxu, a proto je vhodný i jako hodnotný dárek pro každého "kulináře".