Catler CG 8030 mlýnek na kávu

  • Sleva

Mlýnek na kávu, Zásobník na kávu: 450 g, Barva: stříbrná. Více info

Popis produktu

S automatickým mlýnkem na kávu si i v pohodlí svého domova připravíte tu nejlahodnější kávu. Catler CG 8030 je vhodný na mletí zrnkové kávy ať už pro použití v přístrojích na přípravu espressa, v perkolátoru nebo v přístrojích na překapávanou kávu, popř. french pressu. Vybaven je dostatečně velkým a dobře čitelným LCD displejem, který zobrazuje nastavení mlýnku, počet dávek / šálků kávy, ale i osobní nastavení. Podsvícení působí opravdu efektně. V případě, že toto zařízení nebudete používat, po pěti minutách se automaticky vypne.

Dokonalá chuť

Pokud si neumíte představit svůj den bez pořádného a dobře připraveného šálku kávy, určitě si pořiďte tento mlýnek na kávu Catler CG 8030. Přesné množství čerstvě namleté ​​kávy je základem úspěchu. S technologií inteligentního dávkování si zařízení automaticky samo nastaví potřebné množství podle typu kávy. Tím, že se kónický mlýnek otáčí pomaleji, snižuje tepelný přenos mezi zrnky kávy.

Dávkování

Správný čas mletí je nesmírně důležitým krokem při přípravě kávy. Pomocí inteligentního dávkování nastavíte dávku kávy podle zvolené hrubosti mletí a nastaveného množství. Předprogramované množství si však víte přizpůsobit přesně podle vlastní potřeby, a to buď prodloužením nebo zkrácením času mletí v 0,2 s krocích.

Pohodlný provoz

V balení naleznete i dva nástavce držáku filtru a praktickou dózu na mletou kávu. S nástavcem můžete mlýnek ovládat bez držení filtrů a do dózy se speciálním uzávěrem lze uschovat kávu i na několik dní dopředu.

Zásobník

Svou kapacitou pojme 450 gramů kávových zrn. Systém uzamykání i odemykání byl důkladně přepracován, díky čemuž umožňuje snadný a pohodlný transport. Navíc díky vzduchotěsnému víčku zachovává maximální čerstvost zrn.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Zásobník na kávu 450 g

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Catler CG 8030 mlýnek na kávu

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi