Brabantia BBEK1021N

Příkon: 1050 W, Nastavitelná teplota: Ano, Počet stupňů ohřevu: 7. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Topinkovač Brabantia BBEK1021N v moderním nerezovém provedení s LED indikátory, určitě zapadne do vaší kuchyně. Nabízí dvě proměnlivé štěrbiny, pro různé velikosti pečiva, 7 nastavení výkonu ohřevu včetně funkce rozmrazování, bagel a funkce Stop. Pro snadnější údržbu je topinkovač vybaven i přihrádkou na drobky.

Topinkovač Brabantia BBEK1021N

  • Výkon: 880 - 1 050 W
  • Počet slotů: 2
  • Funkce rozmrazování, ohřívání, bagel, stop
  • 7 různých nastavení intenzit opečení
  • Materiál: leštěná nerezová ocel
  • Rozměry: 17 x 30 x 21 cm
  • Délka kabelu: 90 cm

Design

Topinkovač od značky Brabantia vyniká elegantním nerezovým designem s LED indikátory. Určitě svým vzhledem obohatí každou moderní kuchyni a hlavně zajistí snadnou a rychlou přípravu topinek.
moderní funkce

  • Oceníte funkci ohřevu pro okamžité ohřátí topinek a funkci rozmrazování, pro opékání mražených toastů / chleba v jednom.
  • Bagel funkce umožní jednostranně opeciecť topinku.
  • Funkce STOP - okamžité pozastavení opékání
  • Samovyrovnávací funkce zajistí, že pečivo bude stále umístěno uprostřed, aby se opiekli rovnoměrně z obou stran.
  • Zase funkce zdvih umožňuje toasty snadno vyjmout. Nehrozí tak, že byste se na topinkovači Brabantia spálili.

7 nastavení teploty

Nastavení umožňuje přípravu různých typů pečiva bez nebezpečí spálení. Nastavte na topinkovači tmavost - opečení, dle svého přání a udělejte si topinku tak, jak ji máte rádi.

Snadná údržba

Topinkovač Brabantia BBEK1021N myslí i na svou údržbu a čištění. Je vybaven přihrádkou na drobky, takže údržba bude snadná. Stačí jednoduše přihrádku vyjmout a vysypat.

 

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Příkon 1050 W
Nastavitelná teplota Ano
Počet stupňů ohřevu 7

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Brabantia BBEK1021N

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi