Beko WSA 14000

  • Sleva 14 %

Chladící vitrína, Objem: 130 l, Maximální hlučnost: 42 dB, Šířka: 54 cm, Výška: 84 cm, Hloubka: 60 cm. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Chladící vitrína Beko WSA 14000 je vhodná na uskladnění vinných lahví nebo jiných nápojů a potravin. Využít ji můžete v domácnosti nebo restauračních zařízeních. Její čistý objem je 130 litrů. Zařazována je do klimatické třídy 3H2. Chladicí vitrína má bílé povrchové provedení. Její rozmrazování je plně automatické. Pro změnu nastavené teploty je k dispozici termostat umístěný na zadní straně spotřebiče. Nápoje nebo potraviny můžete ukládat na 4 drátěné poličky. Dvířka jsou skleněné, vybavené madlem.

 

 

Design

Chladicí vitrína Beko WSA 14000 je určena hlavně pro široké využití na uskladnění lahví nebo potravin, ať už v domácnosti nebo restauračních zařízeních. Poskytuje dokonalé podmínky pro uskladnění potravin, vína, nebo nápojů. Zařazena je do klimatické třídy N. Nabízí příjemný design v bílé barvě. Chladicí vitrína disponuje celoskleněnými dveřmi s praktickým madlem.

Antibakteriální těsnění

Těsnění ve dveřích chladniček je obvykle velmi náročné udržovat v čistotě, a tak se stává ideálním prostředím pro šíření bakterií. Chladnička Beko obohatila těsnění o antibakteriální látky, které těsnění udržují bez choroboplodných zárodků a tyto látky také vytvářejí antibakteriální bariéru a ta chrání vnitřek chladničky od nežádoucích mikroorganismů. Prostředí chladničky tak bude pro vaše potraviny klinicky nezávadné.

Chladicí prostor

Chladicí vitrína má čistý vnitřní objem 130 l. Vnitřní prostor je z bílého termoplastu, takže se jednoduše umývá saponátem nebo jemným tekutým práškem. Pro uložení potravin a lahví disponuje čtyřmi drátěnými policemi.

  •      Hlučnost: 42 dB

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Počet polic 4
Celkový čistý objem 130 L

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Beko WSA 14000

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi