Ajax Hub Plus Black 11790


Centrální ovládací panel, Oblast využítí: zabezpečení, Typ SMART produktu: zabezpečovací systém, Technologie: 868Mhz, Detekce: pohybu, Napájení: 230V + baterie. Více info


Cena 11 869 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 119 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Ajax Hub Plus black 11790 v černém provedení je vylepšená verze centrálního ovládacího panelu poplachového zabezpečovacího systému. Systém komunikuje v rámci sítě Ethernet či Wi-Fi se záložním spojením pomocí GSM 2G/3G sítě. Signalizace poplachu a dalších událostí probíhá prostřednictvím push notifikací, SMS zpráv nebo hovoru. Nová zařízení lze jednoduše přidat do systému stiskem jediného tlačítka a načtením QR kódu. Ajax Hub Plus umožní připojení až 149 komponent. Vestavěný GSM modul zabezpečuje záložní komunikaci v případě výpadku sítě internet.

Vylepšená verze centrálního ovládacího panelu

Ajax Hub Plus je vylepšená verze centrálního ovládacího panelu poplachového zabezpečovacího systému. Díky vyššímu HW výkonu umožňuje připojení až 149 zařízení Ajax, 50 IP kamer či záznamových zařízení a podporuje až 99 uživatelů. Centrální mozek bezpečnostního systému Ajax monitoruje komponenty v bezdrátové síti a sbírá data prostřednictvím unikátního protokolu Jeweller. Ajax Hub Plus analyzuje hrozby, filtruje falešné poplachy a upozorňuje na jakékoliv nebezpečí. Ajax Hub Plus je prvním krokem v cestě za dosažením chytré a skutečně bezpečné domácnosti.

Technologie Jeweller

Bezdrátová technologie Jeweller umožňuje komunikaci s komponenty až na vzdálenost 2 000 m v otevřeném prostoru nebo přes několik podlaží výškové budovy. ARM procesor poskytuje dostatečný výkon pro důležité výpočetní operace. Systém komunikuje v rámci sítě Ethernet či Wi-Fi se záložním spojením pomocí GSM 2G/3G sítě. Signalizace poplachu a dalších událostí prostřednictvím push notifikací, SMS zpráv nebo hovoru.



Jednoduchá instalace

Díky interaktivnímu manuálu a držákům SmartBracket je možné systém nainstalovat do 15 minut. Dostupnost komponentů, detekční zóny, úroveň rádiového šumu a kvalitu připojení je možné vzdáleně otestovat prostřednictvím mobilní aplikace. Nová zařízení lze jednoduše přidat do systému stisknutím jediného tlačítka a načtením QR kódu.

Připojení až 149 komponentů

Ajax Hub Plus umožní připojení až 149 komponentů. Systém podporuje až 99 uživatelů a přímé napojení na dohledové a poplachové přijímací centrum (dříve PCO). Real time OS chrání systém před viry a narušením. Vestavěný GSM modul zajišťuje záložní komunikaci v případě výpadku sítě internet. Technologie Geofence vám připomene zajistit systém při odchodu a opět ho odjistit po příchodu domů.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Detekce pohybu
Typ SMART produktu zabezpečovací systém
Oblast využítí zabezpečení

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Ajax Hub Plus Black 11790

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi