Připravte si vlastní domácí jogurt pomocí přístroje Adler AD 4476. K výrobě vám postačí pouze mléko a bakteriální kultury. Celý proces výroby jogurtů je automatický, vy se nemusíte o nic starat. Pro optimální výrobu jogurtů zařízení udržuje teplotu 42 °C. Součástí je 7 praktických skleněných nádob se šroubovacími uzávěry o objemu 200 ml, které můžete následně skladovat v chladničce. Zařízení se používá velmi jednoduše a domácí výroba jogurtů je rychlá a efektivní.
Jogurtovač Adler AD 4476
- Snadno se používá
- Podsvícený vypínač
- 7 praktických skleněných nádob se šroubovacími uzávěry (200 ml)
- Průhledné víko
- Udržování teploty 42 °C
Pro ty nejlepší domácí jogurty
Pro výrobu čerstvého a zdravého jogurtu stačí pouze tři věci: mléko, bakteriální kultury a jogurtovač Adler AD 4476. Přístroj umožňuje připravit jogurt neuvěřitelně jednoduchým způsobem. Po umístění přísad pokračuje zbytek procesu automaticky, aniž byste museli cokoli dělat. Jogurt se vytváří okamžitě ve skleněných nádobách o objemu 200 ml, což usnadňuje pozdější pohodlné skladování hotového produktu v chladničce. Pro optimální výrobu jogurtů zařízení udržuje teplotu příznivou pro mléčné bakterie: 42 °C, díky čemuž je možné produkci jogurtů provádět rychle a efektivně.